Tempels Management
Van alle markten thuis

Projectmanagement

Het realiseren van een bouwproject is een enorme uitdaging waar veel verschillende partijen bij betrokken zijn. Een goede aansturing en beheersing van uw project zijn dan ook erg belangrijk. Een goede samenwerking binnen het team en binnen de samenwerkende partijen, een goede communicatie onderling, wet- en regelgeving, budgetten en kwaliteitseisen, het zijn allemaal zaken die onder de verantwoordelijkheid van een projectmanager vallen. Daarbij gaat het niet alleen om de techniek van het bouwen, maar ook om het inschatten van allerlei omgevingsfactoren.

 

Efficiëntie

Wanneer u Tempels Management inschakelt voor het projectmanagement van uw project, tekent u voor een efficiënte en effectieve realisatie. U kunt Tempels Management inzetten in alle fases van het project, vanaf de tekentafel tot aan de overdracht. Een combinatie van een goed advies met een hands-on mentaliteit.

Efficiënt bouwen betekent: goed plannen. Met de strakke aansturing van de verschillende partijen kunt u veel tijd en daarmee geld besparen. Goed plannen vertaalt zich in het uitblijven van financiële verrassingen als gevolg van uitlopende bouwtijd en een soepel proces. Daarbij zorgt Tempels voor de gewenste voortgangsrapportages, worden eventuele knelpunten in kaart gebracht en stuurt hij bij waar nodig.

U kunt Tempels Management ook inschakelen voor zaken als het opstellen van Programma van Eisen, de selectie van architect en adviseur en de selectie van de juiste teamleden, de aanbesteding en de planning. Tempels Management denkt met u mee in oplossingen, maar geeft het ook aan wanneer zaken echt niet kunnen. Daarbij staat het eindresultaat altijd voorop.