Tempels Management
Bouwen zonder zorgen

Over Tempels Management

Paul Tempels heeft als bouwdirectie en/of bouwbegeleider de leiding op bouwprojecten in verschillende sectoren. Tempels ontzorgt de opdrachtgever door de vraag van de opdrachtgever te vertalen naar een praktisch en uitvoerbare oplossing, hierin stemt Tempels af met de betrokken partijen. Tempels is doelgericht, creatief en pakt aan. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwwereld bij opdrachtgevers en opdrachtnemers weet hij ‘ hoe de hazen lopen’ en is in staat om tijdig een passende aanpak neer te zetten voor kleine en grote projecten.

 

Bouwen zonder zorgen

Met zijn betrouwbare en pragmatische instelling is Paul Tempels een serieuze speler in het veld. Tempels neemt initiatief tot goede oplossingen en denkt met zijn opdrachtgever mee, maar durft ook nee te zeggen als dat ten goede komt aan het project. Met Tempels aan boord weet u zeker dat uw project niet stil komt te liggen. De planning en de voortgang worden bewaakt en wanneer dat nodig is wordt het proces aangejaagd. Zo komt u nooit voor onnodige verrassingen te staan tijdens de uitvoering van uw project.

 

Van alle markten thuis

Tempels Management is breed inzetbaar, van directievoering voor de bouw van een ondergronds treinstation tot projectmanagement voor de inbouw van installaties in diverse gebouwsoorten. Tempels is in te zetten in alle fases van het project, vanaf het opstellen van de plannen en planning tot aan de uitvoering en oplevering. Door de verscheidenheid aan uitgevoerde projecten heeft Tempels onder andere ervaring opgedaan in civiele werken, bouwkundige werken en installaties / ICT, iets waar u tijdens uw bouwproject zeker uw voordeel mee kan doen. De veelzijdigheid van Tempels Management is ook terug te zien in het dienstenpakket. Naast directievoering, bouw- en projectmanagement verzorgt Tempels Management ook nulmetingen en inkeurinspecties.