Tempels Management
Van alle markten thuis

Directievoering

Als directievoerder vertegenwoordigt Tempels Management de opdrachtgever tijdens de realisatie van het project. In zijn rol bewaakt Tempels op een proactieve manier het contract, de kwaliteit, budget en planning en zorgt hij – samen met de toezichthouder – voor de dagelijkse aansturing van de uitvoerende partijen. Met Tempels als directievoerder wordt uw project precies zoals u dat in het contract heeft vastgelegd.


Kwaliteit en veiligheid

Als vertegenwoordiger van de opdrachtgever leidt Tempels de bouwvergaderingen en zorgt hij voor de juiste documentatie. Daarbij ziet hij er op toe dat het tekenwerk op tijd verstrekt wordt en de uitvoering volgens planning geschiedt. In zijn rol adviseert hij zijn opdrachtgevers over de in te zetten onderaannemers en leveranciers en ziet hij op een efficiënte manier toe op de kwaliteit van het project en de veiligheid op de bouwplaats. 
 

Helicopterview

Als centrale spil tijdens de uitvoering zorgt Tempels Management er met een helicopterview voor dat alle betrokken partijen tijdig de juiste informatie krijgen. Ook brengt hij deze verschillende partijen in contact met elkaar, zodat er snel de juiste beslissingen genomen kunnen worden en het project doorgaat volgens planning. Daarbij zorgt hij dat de opdrachtgever altijd tijdig geïnformeerd wordt over de voortgang en de genomen beslissingen.